ADANA / CEYHAN - Gümürdülü İlkokulu

Ara

Okulumuzda sosyal ve kültürel etkinlikler çercevesinde çizmeli kedi adlı tiyatro gösterisi sergilendi. Öğrencilerimiz keyifli bir zaman gecirdi.

Ara

TUTUM YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI

Kas

3.sınıf öğrencileri artık malzemelerle marakas calısması yaptılar.

Kas

Kadına El Kalkmaz sloganıyla okulumuzda farkındalık yaratmak amacıyla çalışan bayan personelimize okul müdürümüz sayın Mustafa Polat taranfından karanfil takdim edildi. Ayrıca erkek öğretmenlerimize de değerli eşlerine iletmek için 1 er karanfil takdim edildi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kulumuzda coşkuyla kutlandı. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN VEFATININ 84. YILDÖNÜMÜ İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 99. YIL DÖNÜMÜ COŞKU İLE KUTLANDI.

Ekm

22 Ekim 2022 Cumartesi günü okulumuzda okul aile birliği toplantısı gerçekleştirildi. Oy biriliği ile Zekeriya Duyur okul aile birliği başkanlıgına seçilmiştir. Hayırlı olsun.

Ekm

Okulumuzda olası deprem yangın anında dersliklerin planlı bir sekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda toplanmalarını sağlamak adına öğrencilere bilgiler verildi. Ayrıca olası bir nükleer başlıklı füze saldısı hakkında bilgiler verilerek sığınak olarak belirlenen yere hızlı bir şekilde geçiş sağlandı.